Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у Німеччині, привезли два «золота»

Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»

У німецькому місті Різа з 26 по 28 жовтня відбувався Міжнародний турнір зі спортивної акробатики «SACHSENPOKAL – 2018». За медалі змагань боролися акробати із семи краї світу, зокрема і Україна.

У німецькому місті Різа з 26 по 28 жовтня відбувався Міжнародний турнір зі спортивної акробатики «SACHSENPOKAL – 2018». За медалі змагань боролися акробати із семи країн світу, зокрема і України.

Вінницькі спортсмени продемонстрували свою майстерність і привезли два «золота» із міжнародного турніру. Перше місце «SACHSENPOKAL – 2018» здобула чоловіча пара Данило Стецюк і Богдан Погранічний. У номінації "змішана пара" першість здобули акробати Володимир Голяк та Анастасія Стецюк.

Нагадаємо, вінницькі акробати здобули «бронзу» на Юнацькій Олімпіаді у Буенос-Айресі.

Фото із сторінки Наталії Голяк у Facebook.

Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»Новини Вінниці / Вінницькі акробати з міжнародного турніру, який проходив у  Німеччині, привезли два «золота»