Вінничани здобули «бронзу» на Юнацькій Олімпіаді у Буенос-Айресі

Новини Вінниці / Вінничани здобули «бронзу» на Юнацькій Олімпіаді у Буенос-Айресі

Вінничани Дарина Плохотнюк і Олександр Мадей – у числі переможців у змаганнях змішаних пар у спортивній акробатиці на Юнацькій Олімпіаді, що проходить в Буенос-Айресі. Оскільки в цьому виді спорту вперше розігрувалися нагороди у рамках Юнацьких Олімпіад, то наші земляки увійшли в історію. Про це повідомляється на сторінці у Facebook НОК України. Тренерами згаданих спортсменів є Юрій Голяк та Галина Ковальчук. Нагадаємо, що Дарині – 15 років, акробатикою вона займається з семирічного віку. Олександру – 18 років, 12 з яких він займається згаданим видом спорту. Наші земляки є учасниками двох чемпіонатів світу та чемпіонату Європи.

Вінничани Дарина Плохотнюк і Олександр Мадей – у числі переможців у змаганнях змішаних пар у спортивній акробатиці на Юнацькій Олімпіаді, що проходить в Буенос-Айресі.

Оскільки в цьому виді спорту вперше розігрувалися нагороди у рамках Юнацьких Олімпіад, то наші земляки увійшли в історію. Про це повідомляється на сторінці у Facebook НОК України.

Тренерами згаданих спортсменів є Юрій Голяк та Галина Ковальчук.

Нагадаємо, що Дарині – 15 років, акробатикою вона займається з семирічного віку. Олександру – 18 років, 12 з яких він займається згаданим видом спорту. Наші земляки є учасниками двох чемпіонатів світу та чемпіонату Європи.


 

Юрій Ярмощук

16 жовтня, 2018