Вінницька партія виконала обіцянку ще до виборів

Новини Вінниці / Вінницька партія виконала обіцянку ще до виборів

Ще до офіційного оголошення місцевих виборів “Партія Вінничан” зробила резонансну і непритаманну для місцевого політикуму заяву, що політична сила представить власних кандидатів на голів постійних комісій обласної ради ще до виборів.

Ще до офіційного оголошення місцевих виборів “Партія Вінничан” зробила резонансну і непритаманну для місцевого політикуму заяву, що політична сила представить власних кандидатів на голів постійних комісій обласної ради ще до виборів.

“Як було раніше? Обирався депутатський корпус, наприклад, обласної ради. І одразу починались «договорняки», одна партія штовхала свою людину на голову обласної ради, інші, підтримавши цю кандидатуру, починали торгуватись за посади заступників, а далі ділили між собою обласні комісії. Тим у кого депутатів більше – комісії “по жирніші”, тим в кого менше – що залишиться. Решта отримували у якості компенсації посади у виконавчій владі”, – розповідав тоді лідер “Партії вінничан” Микола Філонов про підкилимні стосунки у найвищому представницькому органі Вінниччини.

Тому в місцевій партії вирішили представити кандидатів на голів всіх постійних комісій обласної ради ще до виборів. Щоб люди мали змогу вже зараз оцінювати їхню здатність та досвід управління всіма ключовими галузями нашого регіону. Ми не торгуємо Вінниччиною і довірою вінничан.

На партійних зборах, що пройшли у Вінниці 20 вересня, “вінничани” оприлюднили повний список партійців «Партії Вінничан», яких делегують кандидатами у голови комісій обласної ради.

Склад кандидатів виявився дійсно фаховим, в ньому опинились відомі у Вінниці, а деякі і за її межами правозахисники і волонтери, офіцери і журналісти, професори і викладачі та економісти.

«Якщо ми від когось , щось вимагаємо то ми повинні починити з себе. Тому, я хотів би почати сьогоднішню нашу роботу з того, що ми виконаємо першу нашу обіцянку. Ми представим наших кандидатів на посади голів постійних комісій у Вінницькій облраді», – сказав керівник політсили «Партія Вінничан» Микола Філонов на партійній конференції.

Хто куди кандидат

Отже, першим кандидатом на очільника комісії став Микола Майданюк. Його у партії бачать очільником постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм.

«Ми знаємо Миколу Івановича як людину з нульовою толерантністю до корупції. Для роботи в такій комісії у нього є досвід, у нього для цього є знання і ми розуміємо що ця людина з цією задачею впорається», – зазначив Микола Філонов.

Микола Майданюк – працював міським головою м. Липовець, керівником апарату Липовецької районної ради, заступником голови Липовецької Райдержадміниістрації, директором комунальної установи «Центр фінансово-господарського забезпечення установ освіти Липовецького району.

Постійна комісія обласної ради з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини

На думку партійців у постійну комісію обласної ради з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини є три кандидати з беззаперечним досвідом:

Тетяна Сидорчук – завідуюча методичним відділом Гайсинського районного Будинку культури.

Олександр Вихованець – 1985 р/н. Має три вищих освіти. Вчитель першої категорії. Є президентом Вінницької міської федерації кіокушинкай карате. Працював в Департаменті культури Вінницької міської ради.

Тетяна Соколюк – 1970 р.н. Учитель початкових класів. З 2003 року – директор Великокиріївської загальноосвітньої школи. Учитель вищої категорії.

За словами керівника «Партії Вінничан», дивно що такі важливі для розвитку суспільства питання як освіта, культура, сім’я та молодь, духовність та історична спадщина звалили в одну комісію. А тим часом на комунальне майно і приватизацію створена одна комісія. А до нематеріальних цінносте поставились як до неважливих.

“Ми обов’язково будемо ініціювати переформатування кількості і складу обласних комісій у новому скликанні ради” – підкреслив Микола Філонов.

Постійна комісія обласної ради з питань з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення

Дмитро Дмітрієв – Лікар-анестезіолог, доктор медичних наук, професор, завідувач відділення реанімації та інтенсивної терапії «Вінницького обласного клінічного ендокринологічного центру». Співорганізатор медичного товариства «Доктор Думає».

Постійна комісія обласної ради з питань з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності та енергозбереження

Іван Котик – Завідувач відділеннями «Електрифікація і автоматизація с.г.» та «Економічне». З 2020 р. працює на посаді викладача дисциплін «Філософія» та «Основи правознавства» у Ладижинському коледжі ВНАУ.

Постійна комісія обласної ради з питань будівництва, розвитку населених пунктів, транспорту та зв’язку

Андрій Рижій – Молодий, фаховий спеціаліст в галузі дорожнього будівництва. Головний інженер Райавтодор Козятинського району.

Постійна комісія обласної ради з питань з питань агропромислового комплексу і земельних відносин

Іван Цьома – Директор аграрного підприємства ТОВ «Калинівський Агрохім». Впроваджує новітні аграрні технології.

Постійна комісія обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр

Андрій Скакодуб – З 2014 року голова правління громадської організації «Міжнародний правозахисний альянс». Засновник та організатор більше 10 громадських організацій міста Ладижин, координатор громадської платформи «Координаційний центр стратегічного розвитку «Ладижин-2030». Це рішення в “Партії Вінничан” вважають одним з найкращих, адже кому як на мешканцям Ладижина знати про проблеми екології.

Постійна комісія обласної ради з питань з питань законності, боротьби з корупцією, люстрації, регламенту та депутатської діяльності

Ігор Коваленко – Вища освіта. Пенсіонер МВС, підполковник мiлiцii, Учасник бойових дій.

Постійна комісія обласної ради з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації

Олександр Бартко – Вища освіта. Очолював регіональні періодичні видання Хмельниччини та Київщини. Член Спілки журналістів України. Працював в медіа-корпорації “РІА” 10 років.

Постійна комісія обласної ради з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва

Оксана Рижавська – З 2015 року депутат Бершадської міської ради. Попри супротив міського голови обрана Секретарем Бершадської міської ради. З 2014 по 2017 року приймала активну участь у волонтерській діяльності.

Постійна комісія обласної ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики

Олексій Грищук – освіта вища. Підприємець. Засновник ТОВ «Шик і Блиск».

“Голова “Економічної ради нашої партії”. Людина яка створила близько тисячі робочих місць, успішний бізнес і відому на всю країну торгову марку та не потребує зайвих характеристик. Це може стати знаковим призначення для Вінницької області. В першу чергу в сфері розвитку та допомоги підприємцям, комунікації з інвесторами та посилення промислового потенціалу Вінниччини”, – відрекомендував присутнім голова партії.

Постійна комісія обласної ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації

Роман Корченюк – Адвокат з багаторічним досвідом. Засновник юридичної компанії, яка входить в ТОП-100 юридичних фірм України. Спеціалізується на корпоративному управлінні.

Постійна комісія обласної ради з питань учасників АТО, бойових дій, Революції гідності, волонтерського руху та зв’язків з громадськістю

Олена Бессараба – Член ГО «Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків України», волонтер всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця». Керівниця програми «Психосоціальна реабілітація та адаптація військовослужбовців, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС». Голова комітету з медичної реабілітації учасників АТО/ООС Координаційної ради ветеранів при голові Вінницької ОДА.

“Ось ще один приклад безглуздого формування комісій обласної ради. Комісія №1 – з питань бюджету і фінансів, а остання комісія в списку під №13 – комісія з питаня учасників АТО. Хіба це нормально? Так не повинно бути і не буде”, – наголосив голова партії “Микола Філонов.

admin

22 вересня, 2020