Вінничанина, який вбив свою матір, колишню дружину та двох діток, суд відправив на судово-психолого-психіатричну експертизу. Адвокати та підозрюваний не проти

Новини Вінниці / Вінничанина, який вбив свою матір, колишню дружину та двох діток, суд відправив на судово-психолого-психіатричну експертизу. Адвокати та підозрюваний не проти

Сьогодні, 4 квітня, Вінницький міський суд  задовільнив два клопотання слідчого про направлення до медичного закладу 30-річного вінничанина, який підозрюється у вбивстві, за кілька годин до Нового року, власної матері, дружини та двох дітей для проведення стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи.

Сьогодні, 4 квітня, Вінницький міський суд задовільнив два клопотання слідчого про направлення до медичного закладу 30-річного вінничанина, який підозрюється у вбивстві за кілька годин до Нового року власної матері, дружини та двох дітей. Там мають провести йому стаціонарну комплексну судово-психолого-психіатричну експертизу.

Як повідомили у прес-службі суду, слідчий клопотання мотивував тим, що 30-річний чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, тому для об’єктивного визначення психічного стану, притаманних йому індивідуально-психологічних особливостей, виникла необхідність у тривалому обстеженні та спостереженні в умовах психіатричного стаціонару з наступним проведенням вищевказаної експертизи. Прокурор клопотання підтримав.

Сторона захисту та підозрюваний не заперечували щодо задоволення клопотань.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року, за кілька годин до Нового року в квартирі багатоповерхівки в мікрорайоні «Академічний» виявлені скривавлені тіла двох жінок та двох дітей – хлопчика й дівчинки. Троє з них були мертві, трирічна дівчинка померла вже в реанімації. У вбивстві підозрюють главу родини. Смертельні удари матері, колишній дружині та двом діткам, за версією слідства, він наніс молотком, який викинув у смітник. Згодом слідству віничанин зізнався, де сховав знаряддя злочину.