Відомі імена нових заступників прокурора Вінницької області (ФОТО)

Новини Вінниці / Відомі імена нових заступників прокурора Вінницької області (ФОТО)

Сьогодні, 8 січня, прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін представив колективу нових заступників прокурора області. Вітаючи своїх заступників із призначенням на посади, прокурор області висловив впевненість, що новопризначені керівники добре справляться із завданнями, які поставлені перед органами прокуратури.

Сьогодні, 8 січня, прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін представив колективу нових заступників прокурора області. Вітаючи їх із призначенням на посади, прокурор області висловив впевненість, що новопризначені керівники добре справляться із завданнями, які поставлені перед органами прокуратури.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області, згідно Наказам Генерального прокурора Руслана Рябошапки від 8 січня 2020 року Олексія Кравчука та Антона Ковальського призначено заступниками прокурора Вінницької області.

Що саме відомо про новопризначенців? Олексій Кравчук народився у Хмільнику Вінницької області,30 березня 1980 року. Вищу освіту він здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого, що у Харкові. В органах прокуратури Вінницької області О. Кравчук працює з 2001 року. За цей час обіймав різні, в тому числі, керівні посади.

До призначення на посаду заступника прокурора області він працював заступником начальника відділу забезпечення представництва в суді управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Вінницької області   

Антон Ковальський народився у Вінниці 12 травня 1984 року. Вищу освіту здобув він у Чернівецькому національному університеті та Національній академії прокуратури України. В органах прокуратури Вінницької області новий заступник прокурора працює з 2011 року. За цей час обіймав різні, в тому числі, керівні посади.

До призначення на посаду заступника прокурора області він очолював управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.