Вячеслав Соколовий заявив про масштабну реконструкцію медзакладів Вінниччини

Новини Вінниці / Вячеслав Соколовий заявив про масштабну реконструкцію медзакладів Вінниччини

В наступному році у Вінницькій облраді запланували масштабну реконструкцію приміщень обласних медичних закладів. Про це повідомив у Facebook голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий.

Мова йде про п’ять об’єктів сфери охорони здоров’я, а також одну ДЮСШ.

За словами В.Соколового, передбачається реконструкція будівель Клінічного центру інфекційних хвороб із розміщенням приймального відділення та відділення інтенсивної терапії та реанімації, перинатального центру Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова, поліклініки Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні з розміщенням діагностичного центру, поліклініки Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова з розміщенням діагностичного центру, приймального відділення хірургічного корпусу Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова.

«Також реконструкція чекає на обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з веслування ім. Ю. Рябчинської», - зазначив очільник облради.

До кінця 2021 року мають розробити проєктно-кошторисну документацію. Постійна комісія обласної ради з питань економіки, фінансів та бюджету 9 листопада погодила внесення відповідних змін до обласного бюджету. Передбачається фінансування в обсязі 5,1 млн грн.