У Вінниці затримали чоловіка, який залишив помирати пораненого суперника

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка, який залишив помирати пораненого суперника

З’ясування стосунків між двома чоловіками ледь не закінчились трагедію. Один з них отримав ножове поранення і втратив свідомість. Інший – втік. Затримали його через кілька години у Вінниці.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, з проникаючими ножовими пораненнями 29-річного чоловік вийшов у двір. Його без свідомості виявили на вулиці перехожі. Пораненого доставили до лікарні.

Диспетчер швидкої медичної допомоги повідомив поліцію про пацієнта 15 січня близько 4.00.

Проведеними першочерговими слідчими та розшуковими заходами поліцейські встановили, що тілесні ушкодження людина отримала вдома. Завдав їх 30-річний знайомий вінничанин.

Між чоловіками були неприязні стосунки, і зловмисник прийшов з’ясовувати відносини. Під час суперечки правопорушник ножем вдарив кілька разів суперника і втік. Поранений чоловік вийшов з помешкання на вулицю, щоб покликати на допомогу, проте втратив свідомість.

Причетного до злочину оперативники затримали через кілька годин у Вінниці. Поранений перебуває у медичній установі.

Затриманому в процесуальному порядку зловмиснику 16 січня слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

17 січня, 2022