У Бєлгородській області РФ російські військові масово ґвалтують місцевих дівчаток

Новини Вінниці / У Бєлгородській області РФ російські військові масово ґвалтують місцевих дівчаток

Світ й досі не може відійти від жахіть, які вчиняли російські окупанти на Київщині, Харківщині та інших регіонах України. Проте виявляється, що ґвалтування – це «фішка» російських солдатів. Байдуже де… Перебуваючи у прикордонній з Україною Бєлгородській області РФ вони ґвалтують місцевих росіянок-підлітків.

«У прикордонній з Україною Білгородській області, яка використовується як перевалочний пункт рашистів, значно побільшало заяв про зґвалтування», - про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити СБУ.

«У нас в прокуратуре столько заявлений об изнасиловании… На територии Валуйки, Уразово, Вейделевка», – розповідає дружина російського окупанта, яка працює у російських правоохоронних органах.

За її словами, випадки зґвалтування почастішали з прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів.

«Мама говорит, там и Владивосток приехал к ним, Ханты-Мансийск, Хакасия», - уточнює жінка.

Вона переказує історію про дівчину, для якої знайомство з російським військовим перетворилось на зґвалтування п’ятнадцятьма солдатами.

Понад місяць жителів Бєлгородщини, які донедавна часто їздили до Харкова, лякають «наступом ЗСУ», міфічних бандерівців тощо, тому наказали рити окопи на кордоні. У той же час регіон потерпає саме від своїх вояк. Звісно, місцева влада намагатиметься уникати розголосу, а ґвалтівників відправлять у пекло на Донбас, аби позбутися можливого скандалу.   

«Тож бачимо, що від власної армії потерпають самі росіянки. Цікаво, що на таку тенденцію скаже жіночка з перехоплення СБУ, яка закликала свого чоловіка ґвалтувати українок?», - задаються риторичним питанням в СБУ…

Уродженка Орловської області, яка разом з чоловіком-військовим перебралася до окупованої Феодосії, стала прикладом цинізму, адже радила коханому ґвалтувати українок, але їй не розповідати. Проте, за даними ЗМІ, її чоловік невдовзі загинув.

Олег Верлан

28 травня, 2022