У Вінниці водій «кулаками» намагався провчити пішоходів-порушників, які переходили дорогу в недозволеному місці(ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці водій «кулаками» намагався провчити пішоходів-порушників, які переходили дорогу в недозволеному місці(ВІДЕО)

У Вінниці конфлікт між водієм та двома молодими вінничанами переріс у бійку. Причиною став перетин двома чоловіками проїжджої частини у недозволеному місці. За даними Ситуаційного центру Вінниці, суперечка виникла цієї ночі о 01:30, на перехресті вулиць Соборної та Оводова. Заспокоювати сторони довелося патрульним.

У Вінниці конфлікт між водієм та двома молодими вінничанами переріс у бійку. Причиною став перетин двома чоловіками проїжджої частини у недозволеному місці. За даними Ситуаційного центру Вінниці, суперечка виникла цієї ночі о 01:30,  на перехресті вулиць Соборної та Оводова. Заспокоювати сторони довелося патрульним.

 «Камери відеоспостереження зафіксували, як на перехресті вулиці Соборна та вулиці Оводова, між водієм та двома пішоходами утворився конфлікт. Не пройшло й хвилини, як громадяни розпочали бійку. Патрульний поліцейський, який несе службу в Ситуаційному центрі, передав дану інформацію своїм колегам.

Прибувши до місця, патрульні поліцейські владнали ситуацію та повідомили причину суперечки чоловіків. Молодики перетинали проїжджу частину у невстановленому місці, а керманич таксі вирішив провчити юнаків», - повідомляє Ситуаційний центру.

Розійшлися чоловіки «мировою», адже претензій ніхто ні до кого не висував. З усіма проведено профілактичну та роз’яснювальну бесіду.