У Вінниці відсторонили від роботи керівницю комунального підприємства. Підозрюють в корупції

Новини Вінниці / У Вінниці відсторонили від роботи керівницю комунального підприємства. Підозрюють в корупції

Вінницькі правоохоронці склали шість протоколів про адміністративні правопорушення проти директора міського комунального підприємства «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури». Валентину Проценко підозрюють у корупції (ч.ч.1,2 ст. 172-7 КУпАП).

Вінницькі правоохоронці склали шість протоколів про адміністративні правопорушення проти директорки міського комунального підприємства «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури». Валентину Проценко підозрюють у корупції (ч.ч.1,2 ст. 172-7 КУпАП).

Як зазначають у Вінниця.info з посиланням на поліцію області, Валентину Проценко відсторонили від виконання повноважень директора МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» з 11 березня 2020 року на час розгляду справи судом.

Відомо, що посадова особа змовчала про конфлікт інтересів при прийнятті рішень. Виконання обов’язків керівника покладено на заступника директора підприємства.

Зазначимо, що основною метою діяльності підприємства «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» є забезпечення виконання завдань міської ради щодо надання на договірних умовах підприємствам, організаціям, установам, іншим юридичним та фізичним особам послуг в сфері містобудування і архітектури.

Ірина Заіковата

12 березня, 2020