У Вінниці «стрілок» поцілив у музиканта та зник з ресторану

Новини Вінниці / У Вінниці «стрілок» поцілив у музиканта та зник з ресторану

Ввечері 27 березня у вінницькому ресторані «Гетьман» лунала стрільба. Один з відвідувачів, якого роздратувало те, що перестала грати музика, дістав травматичну зброю. Гумова куля потрапила у музиканта…

Ввечері 27 березня у вінницькому ресторані «Гетьман» лунала стрільба. Один з відвідувачів, якого роздратувало те, що перестала грати музика, дістав травматичну зброю. Гумові кулі потрапили у музиканта…

Заклад розташовано на вул. Брацлавській. Наскільки NaПарижі відомо зі слів очевидців, в якийсь момент відвідувач почав стріляти, хоча жодних підстав для загрози його життю не було. Керівник відділу комунікацій ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник зазначила, що «стрілку» нібито не сподобалося те, що музиканти вирішили відпочити. Через тишу у залі чоловік дістав свій травмат і кілька разів вистрілив.

«Стрілок» нібито не цілився в людей. Так кажуть у поліції. Але декількома гумовими кулями було травмовано музиканта. Його госпіталізовано. Зловмисник зник з приміщення закладу.

Спочатку у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства, але потім перекваліфікували на ст. 15 ст. 115 КК України (замах на вбивство). Особа людини, яка стріляла встановлена. Його розшукують.

Потерпілий розповів те, як все відбувалося у той вечір, а також що з його тіла хірурги вийняли вісім куль.

Олег Верлан

29 березня, 2019