У Вінниці розпочали боротьбу з "паліями"

Новини Вінниці / У Вінниці розпочали боротьбу з "паліями"

Від сьогодні, 18 серпня, свою дію розпочало Розпорядження міського голови "Про створення робочих груп з протидії спалюванню відходів рослинного походження та інших правопорушень на об'єктах благоустрою Вінницької міської ОТГ". На виконання цього Розпорядження Муніципальною вартою створено 6 робочих груп, які у посиленому режимі контролюватимуть стан благоустрою міста Вінниці.

Від сьогодні, 18 серпня, свою дію розпочало розпорядження міського голови "Про створення робочих груп з протидії спалюванню відходів рослинного походження та інших правопорушень на об'єктах благоустрою Вінницької міської ОТГ". Відповідно "Муніципальною вартою" у Вінниці створено 6 робочих груп, які у посиленому режимі контролюватимуть стан благоустрою міста Вінниці. Акцент в роботі "муніципальні вартові" робитимуть на такому порушенні, як спалюванню відходів рослинного походження.

Про цеповідомляють офіційні джерела.

У результаті систематичних, особливо весною та осінню, підпалів сухої трави, дерев та інших біологічних і не лише залишків на території нашої громади, природному середовищу, життю та здоров'ю людей та екосистемам міста завдається значна шкода.

Повідомляти про порушення Правил благоустрою радять за номером Ситуаційного центру (Viber, Telegram): 067-4-102- 101.