У Вінниці розчищати сніг почали о 2-ій годині ранку

Новини Вінниці / У Вінниці розчищати сніг почали о 2-ій годині ранку

З вечора 27 грудня у Вінниці почав падати сніг. Негода тривала всю ніч… Сніжить й ранком. У Вінницькій міськраді зазначають, що комунальники з 2 години ночі прибирають місто від снігу та посипають протиожеледною сумішшю дороги та тротуари.

За словами керівника Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сьогодні, 28 грудня, у Вінниці прогнозується сніг, хуртовина, ожеледиця. Температура вдень 3-5 градусів морозу. Пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Завтра, 29 грудня, прогнозується без істотних опадів, температура вночі 7-12 градусів морозу, в день 1-6 градусів морозу.

Як розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради, починаючи з ночі, 42 одиниці техніки очищають місто від снігу та посипають протиожеледною сумішшю дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту. Залучено 186 працівників. Роботи тривають.

На приєднаних територіях вночі обробили протиожеледною сумішшю дороги.

«З трьох годин ранку у вінницьких дворах працює 21 одиниця техніки. А з 6 години ранку сніг прибирають та посипають доріжки протиожеледною сумішшю 300 двірників», – зазначив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Олеся Рудницька

28 грудня, 2021