У Вінниці бізнес, влада та громада спільними зусиллями надавали допомогу «незахищеним»

Новини Вінниці / У Вінниці бізнес, влада та громада спільними зусиллями надавали допомогу «незахищеним»

У Вінниці одиноким людям похилого віку, які перебувають на обліку у терцентрі, сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, та родинам з дітьми, які знаходяться під опікою і піклуванням, одиноким мамам, які виховують діток з інвалідністю надали «продуктову» допомогу. Допомогу «незахищеним» вінничанам надавали за підтримки вінницьких підприємців, а ось доставляли її волонтери.

У Вінниці одиноким людям похилого віку, які перебувають на обліку у терцентрі, родинам зі складними життєвими обставинами,  родинам з дітьми, які знаходяться під опікою і піклуванням та одиноким мамам, які виховують діток з інвалідністю надали «продуктову» допомогу. Допомогу «незахищеним» вінничанам зібрали за підтримки вінницьких підприємців, а ось доставляли її волонтери.

Про це повідомляє пресслужба ВМР.

«Доставка продуктів відбувалося у два етапи – у березні та у квітні.  6 910 продуктових наборів  було роздано вінничанам, які перебувають на обліку у Територіальному центрі соціального обслуговування. 7 230 продуктових наборів було роздано особам з інвалідністю 1 групи з дитинства, дітям з інвалідністю 1 групи підгрупи А, одиноким матерям, які виховують дітей з інвалідністю, сім’ям загиблих\померлих військовослужбовців АТО\ООС, багатодітним сім’ям, одиноким пенсіонерам, сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах. Ще 860 таких наборів отримали – прийомні сім’ї,  дитячий будинок сімейного типу,  сім’ї  з дітьми, що знаходяться під опікою та піклуванням, сім’ї, що перебувають під соціальним супроводом, сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах», - повідомила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова. 

Також було доставлено 4942 гарячих обідів громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обслуговування в Територіальному центрі соціального обслуговування. Обіди доставляли раз на тиждень спільно із ІТ- компанією.

NaПарижі писав, що у Вінниці допомагають безхатченкам.

 

 

Марина Карабай

5 травня, 2020