Вінницька громада проводжає в останню путь трьох захисників України

Новини Вінниці / Вінницька громада проводжає в останню путь трьох захисників України

Вінниця прощається з трьома відважними воїнами – Нізіцьким Костянтином Олександровичем, Маніковським Віталієм Валерійовичем та Луговим Олексієм Сергійовичем. Вони, як і багато інших українських героїв, віддали своє життя заради незалежності та свободи нашої держави.

Костянтин Нізіцький, народився 6 грудня 1973 року у Вінницьких Хуторах, був відданий не лише своїй родині, а й своїй Батьківщині. Працюючи на різних підприємствах міста, він завжди прагнув, щоб його діти мали краще майбутнє. Тому, коли настав час захищати свою країну, Костянтин не вагався і вступив до складу української армії. Його загибель – втрата для всієї громади, а його мужність і відданість завжди будуть пам'ятатися.

Церемонія прощання із Костянтином Нізіцьким розпочнеться о 10:00 за адресою: вул. Генерала Шаповала, 76 (Вінницькі Хутори). Чин поховання воїна відбудеться об 11:00 на місцевому кладовищі.

Віталій Маніковський, народився 7 листопада 1984 року у Вінниці, також показав справжню мужність та героїзм в обличчі війни. Він завжди був прикладом для інших своєю добротою та готовністю допомогти. Загибель Віталія стала великою втратою для його родини та друзів, але його вчинок залишиться в серцях всіх, хто знав його.

Церемонія прощання із Віталієм Маніковським розпочнеться об 11:00 за адресою: пров. Продольний, 3 (Хутір Шевченка). Поховають Захисника о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Олексій Луговий, уродженець Луганської області, долучився до оборони своєї Батьківщини, борючись у складі 21-ї окремої механізованої бригади. Його сім'я та діти завжди були для нього найважливішими, і він віддавався службі для того, щоб забезпечити їм майбутнє.

Церемонія прощання з Олексієм Луговим розпочнеться о 14:00 за адресою: вул. Чехова, 12. Поховають воїна о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Героям!