У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)

У Вінниці громадська активісти продовжують здійснювати соціальне патрулюванн та годувати безхатченків. Наскільки важлива ця робота видно із фоторафій.

У Вінниці громадська активісти продовжують здійснювати соціальне патрулюванн та годувати безхатченків. Наскільки важлива ця робота видно із фоторафій.

Про це йдеться на сторінці організації всоціальній мережі FB.

«Щотижневе вуличне годування. Гарячий борщ з «доставкою» під час карантину – велика підтримка для бездомних людей. Також роздаємо захисні маски», - йдеться в інформації.

Громадські активісти просять всіх небайдужих приєднатись до допомоги фінансово: картка ГО «Полум'я надії» 5169 3305 1850 5133 (ПриватБанк)

Зазначимо, що волонтери дякують благодійників. Зокрема. на початку тижня на сторінці ГО відзначили швейну міні-фабрику Livshitz.fashion.

"Ми вдячні Міні Фабриці Livshitz.fashion за надання захисних масок. Роздавали їх нужденним людям під час годування на вулиці та розвезення обідів літнім людям по домівках".

Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці годують безхатченків та роздають їм маски (ФОТО)
Марина Карабай

30 квітня, 2020