У ПС ЗСУ показали, як працює ППО. Захисники збили 9 з 12 ворожих ракет, які запустили по наказу Путіна

Новини Вінниці / У ПС ЗСУ показали, як працює ППО. Захисники збили 9 з 12 ворожих ракет, які запустили по наказу Путіна

За неофіційною інформацію, саме російський диктатор В.Путін надав наказ через «втрату Харківщини» ввечері 11 вересня влаштувати масований ракетний удар по енергетичним об’єктам в Україні. Це відверто терористична операція. Внаслідок потрапляння ракет по ТЕЦ-5 у Харкові було знеструмлено східні області. Втім, навіть у Кремлі вже розуміють, що такі дії не зламають дух українців. Тим більше, що електропостачання відновлять, ППО збиває більшість ракет, а от відповідати зможуть не лише по складам з боєприпасами та паливом.

Російські телеграм-канали повідомляють, що на закритій нараді навіть близьке оточення заперечувало Путіну, пояснюючи, що удари по критичній інфраструктурі зараз не мають користі, але він нібито ще впевнений, що українців вони лякають, а тому нібито Україна «піде на мир». Приходити до тями, повертатись у реальний світ російський лідер вперто не бажає. Чи довіряти цій інформації? Вона виглядає правдоподібною…    

Тим часом Командування Повітряних Сил ЗСУ нагадало, що 11 вересня, близько 20.30, окупанти завдали ракетних ударів по території України. Цілями ракет була саме критична інфраструктура нашої держави.

Здійснено 12 пусків крилатих ракет морського та повітряного базування – «Калібр» та Х-101. Зенітними ракетними підрозділами повітряних командувань «Схід» та «Центр» ПС Збройних Сил України було знищено 9 із 12 ракет окупантів. Тобто 75%.

На відео бойова робота зенітних ракетних комплексів С-300ПТ військовослужбовців Повітряне командування "Схід".

Олег Верлан

12 вересня, 2022