У Немирові нетвереза мама залишила немовля просто неба й утекла від поліції

Новини Вінниці / У Немирові нетвереза мама залишила немовля просто неба й утекла від поліції

Надзвичайна пригода сталася у Немирові. Працівники одного з кафе виявили біля свого закладу нетверезу жінку з немовлям. Зрозумівши, що ті викликали поліцію, мати, залишивши дитину напризволяще, утекла.

Надзвичайна пригода сталася у Немирові. Працівники одного з кафе виявили біля свого закладу нетверезу жінку з немовлям. Зрозумівши, що ті викликали поліцію, вона, залишивши дитину напризволяще, утекла.

Доволі швидко "біглянку" розшукали. Як стало відомо, ця 37-річна жінка має 8 дітей, з яких 5 – неповнолітні. Керівник Немирівського відділу поліції Олександр Король повідомив, що за погане виконання материнських обов’язків її не раз притягували до адмінвідповідальності й позбавили прав на чотирьох малих дітей. Ще троє її нащадків вже повнолітні. Тобто, немовля - це єдине дитя, що залишилося у жінки. Хоча, мабуть, вона мислить іншими категоріями...

Залишене на вулиці немовля обстежили лікарі. На щастя, його здоров’ю нічого не загрожує. Фахівці служби у справах дітей Немирівської міської ради вирішили, що дитину у такої мами потрібно забрати. Відповідні матеріали мають подати до суду. Працівники поліції проти неї склали протоколи – за п’янство й погане виховання своє дитини.

Скоріш за все, цю жінку позбавлять прав і на п’яту дитину. Але це незабаром вирішуватиме суд.

 

Сергій Маламура

28 листопада, 2017