Лікарнею ім. Ющенка після Клочка керуватиме його заступниця

Новини Вінниці / Лікарнею ім. Ющенка після Клочка керуватиме його заступниця

В грудні Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. Ющенка може отримати нового головного лікарня. Один із найбільших медичних закладів Вінниччини вже більше півроку без керівника. Точніше із старим, звільненим ще у травні, який виконував обов’язки главлікаря.

В грудні Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. Ющенка може отримати нового головного лікарня. Один із найбільших медичних закладів Вінниччини вже більше півроку без керівника. Точніше із старим, звільненим ще у травні, який виконував обов’язки главлікаря.
Очолить психлікарню Софії Кучерук, яка до цього була заступником головного лікаря з медико-соціальної реабілітації та правової допомоги. Її кандидатуру мають затвердити депутати обласної ради на сесії. Жінка пройшла відбір конкурсної комісії, залишивши своїх конкурентів позаду, її підтримав профільний департамент, в також комісія обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.


Згідно проекту рішення, який виноситиметься у сесійний зал, із Софією Кучерук укладуть контракт на три роки. 
Нагадаємо, 19 травня, депутати відправили на пенсію головного лікаря Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім.ак.О.І.Ющенка 71-річного Вадима Клочка.


Він працював у лікарні ім.О.Ющенка з 1971 року, а з 1993 року обіймав крісло головного лікаря медзакладу.


Катерина ГОРБАТЮК