У Дашівській громаді на Вінниччині відкрили поліцейську станцію

Новини Вінниці / У Дашівській громаді на Вінниччині відкрили поліцейську станцію

Відкриття 40-ої поліцейської станції на Вінниччині відбулось сьогодні, 18 січня. В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» поліцейські офіцери громади успішно пройшли відповідну фахову підготовку.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, на відкритті були присутні очільник ГУНП Іван Іщенко, голова облдержадміністрації Сергій Борзов і голова обласної ради Вячеслав Соколовий.  

Старший лейтенант поліції Дмитро Амелін разом з колегами обслуговуватимуть 24 населених пункти, на території яких проживає майже 16 тисяч громадян.

Основним їх завданням є забезпечення правопорядку на території обслуговування, запобігання вчиненню правопорушень та своєчасне реагування на звернення  громадян. 

Звертаючись до присутніх, очільник  поліції  Вінниччини  Іван Іщенко зазначив:

«Ми є лідерами в державі щодо впровадження цього проєкту завдяки органам виконавчої влади,  місцевого самоврядування. Ми разом прагнемо стовідсотково забезпечити поліцейськими офіцерами усі територіальні громади. Щоб кожен мешканець області  відчував себе в безпеці. Тут  працюватимуть троє поліцейських офіцерів громад, які забезпечені усім необхідним для роботи. Дашів є одним з перших населених пунктів, де встановлені 44 камери відеоспостереження з новими технологіями, які  інтегровані до системи відеоспостереження підрозділів Головного управління Нацполіції області», - зазначив Іван Іщенко.

Макс Мельник

18 січня, 2022