Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)

Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)

Понад 70 велосипедистів з'їхались у суботу, 25 липня, на "курну" велогонку до Іванова Калинівського району на Вінниччині. Організатори - а це кілька велоспільнот та Іванівська громада - називають гонку першою такого роду в Україні. Участь у заїзді взяли не лише велосипедисти з Вінниччини - приїхали гості з різних регіонів країни.

Понад 70 велосипедистів з'їхались у суботу, 25 липня, на "курну" велогонку до Іванова Калинівського району на Вінниччині. Організатори - а це кілька велоспільнот та Іванівська громада - називають гонку першою такого роду в Україні. Участь у заїзді взяли не лише велосипедисти з Вінниччини - приїхали гості з різних регіонів країни.

Було дві дистанції - вибір учасників - 70 та 140 кілометрів. Маршрут стартував в Іванові й проліг територією трьох районів Вінниччини: Калинівського, Літинського та Хмільницького.

На фініші в Іванові учасникам "курної дороги" організатори вручили пам'ятні медалі, а для всіх гостей влаштували святкову атмосферу та багато цікавих фотозон.   

А вже сьогодні, 26 липня, о 12-й годині в Іванові стартує Le Voyage Vintage –  ралі на ретровелосипедах.

"Участь в ній беруть всі охочі, закохані в історію велосипеда та велоспорту. Заїзд проходить мальовничими дорогами Вінницької області. Дороги як з асфальтовим покриттям, так і без нього. Учасники намагатимуться своїм стилем відповідати духу золотої епохи велосипедного спорту", - зазначають організатори.

Фото зі сторінки Vinnytsia Racing Club

Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)Новини Вінниці / Трьома районами Вінниччини пролягла "Курна дорога в Янів": на самобутню велогонку приїхали учасники з різних куточків України (ФОТО)