Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)

Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)

Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому, яке поширює свою діяльність і на території Вінниччини, активно долучились до висадження дерев з нагоди Дня довкілля, що відзначається сьогодні, 17 квітня.

Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому, яке поширює свою діяльність і на території Вінниччини, активно долучились до висадження дерев з нагоди Дня довкілля, що відзначається сьогодні, 17 квітня.

Як зазначають у пресслужбі відомства, за середньостатистичною інформацією,  два зрілих дерева можуть забезпечити достатньо кисню для сім'ї з чотирьох людей, а одне дозріле листяне дерево за сезон виробляє стільки кисню, скільки вдихає 10 людей на рік. Тому, кожне з них у нашому сучасному суспільстві – на вагу золота.

Співробітники територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Хмельницькому, зокрема, продовжили висадження липової алеї по вул. Толстого, що межує із залізничними коліями. В акції взяли участь працівники, серед яких керівники самостійних структурних підрозділів та керівництво. Зокрема,т.в.о. директора Олександр Мельников.

«Державне бюро розслідувань доєдналося до акції в День довкілля на місцях. Ми також не могли залишитися осторонь. Це – наша громадянська і соціальна відповідальність. Кожен із присутніх висадить кілька дерев і це буде ще одним кроком до озеленення нашого міста та України загалом. Крім того, ми не тільки робимо добру справу, а й гуртуємо колектив», - зазначив Олександр Мельников.

Відзначають у ДБР, окрім соціального, ще й професійний аспект: Державне бюро розслідувань активно протидіє злочинам проти довкілля. Нагадаємо, до підслідності ДБР, серед іншого, належать кримінальні правопорушення, які вчинили працівники правоохоронних органів. Сюди відносяться і посадовці Державної лісової охорони. ТУ ДБР у м. Хмельницькому поширює свою діяльність на Вінницьку, Житомирську, Рівненську, Хмельницьку, Чернівецьку області.

«Лише на початку квітня слідчими ТУ ДБР у м. Хмельницькому було повідомлено про підозру працівнику Дашівського лісомисливського господарства, який допустив незаконну порубку лісів на 3,34 млн грн., а ще місяць тому – його колезі, службова недбалість якого завдала збитків державі на 1 мільйон 62 тисячі гривень. Зокрема, за 2020 рік до суду було скеровано 17 обвинувальних актів щодо працівників Державної лісової охорони, з яких 8 становлять корупційні правопорушення», - говорить Олександр Мельников.

"Акція пройшла у доволі товариській та дружній атмосфері. Більшість із присутніх чоловіків зазначили, що це далеко не перше їхнє посаджене дерево, але й не останнє. Жінки теж не нехтували брати до рук лопати – все заради спільної мети. Переконані, такі акції ще й показують приклад громадськості, виховують суспільну свідомість, вчать бережно ставитися до навколишнього середовища та цінувати природу у всіх її проявах. І це – також вагомий внесок в збереження природного багатства країни", - повідомляють у пресслужбі ТУ ДБР, розташованого у Хмельницькому.

Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)Новини Вінниці / Співробітники теруправління ДБР у Хмельницькому активно долучились до висадки дерев (ФОТО)
admin

17 квітня, 2021