Смертельне ДТП у центрі Вінниці: повідомлено про підозру водієві Lexus

Новини Вінниці / Смертельне ДТП у центрі Вінниці: повідомлено про підозру водієві Lexus

На вулиці Соборній у Вінниці 30 серпня внаслідок наїзду автомобіля Lexus, травмувалась 18–річна містянка. Як писав NaПарижі, вінничанка переходила проїзну частину дороги. Дівчину з численними травмами госпіталізовано. У лікарні вона померла. Водієві автомобіля Lexus повідомлено про підозру.

На вулиці Соборній у Вінниці 30 серпня внаслідок наїзду автомобіля Lexus, травмувалась 18–річна містянка. Як писав NaПарижі, вінничанка переходила проїзну частину дороги. Дівчину з численними травмами госпіталізовано. У лікарні вона померла. Водієві автомобіля Lexus повідомлено про підозру.

Як зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спричинили смерть потерпілого).

За версією слідства, він не вжив своєчасних заходів до зменшення швидкості руху чи зупинки керованого ним транспортного засобу та здійснив наїзд на дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу на вул. Соборній. Внаслідок отриманих травм потерпіла в лікарні померла. Водієві світить до восьми років позбавлення волі.

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури на даний час по кримінальному провадженню проводяться усі необхідні слідчі дії та стосовно підозрюваного, подано клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Макс Мельник

7 вересня, 2020