В центрі Вінниці Lexus збив дівчину: в поліції шукають свідків ДТП

Новини Вінниці / В центрі Вінниці Lexus збив дівчину: в поліції шукають свідків ДТП

На вулиці Соборній у Вінниці 30 серпня внаслідок наїзду автомобіля Lexus, травмувалась 18–річна містянка. Вінничанка переходила переходила проїзну частину дороги. Дівчину з численними травмами госпіталізовано, а у поліції шукають очевидців аварії.

На вулиці Соборній у Вінниці 30 серпня внаслідок наїзду автомобіля Lexus, травмувалась 18–річна містянка. Вінничанка переходила проїзну частину дороги. Дівчину з численними травмами госпіталізовано, а у поліції шукають очевидців аварії.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за кермом автівки перебував 33–річний водій. Дівчина отримала численні травми.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про подію, з проханням стати свідками, адже це допоможе встановити обставини правопорушення. Усіх, хто бачив ДТП просять повідомити до поліції за телефонами: (097) 901 73 17,  (096) 502 53 15 або «102».

Макс Мельник

31 серпня, 2020