Ремонт дворів, дитячих та спортивних майданчиків, зливової каналізації: депутати Вінницької міськради погодили виділення коштів

Новини Вінниці / Ремонт дворів, дитячих та спортивних майданчиків, зливової каналізації: депутати Вінницької міськради погодили виділення коштів

Сьогодні, 24 червня, під час сесії Вінницької міськради депутати проголосували за виділення коштів на капітальні ремонти. Завдяки цьому будуть відновлені роботи з благоустрою, щоб зберегти те, що вже збудовано.

Як повідомляють у міськраді, на час воєнного стану проєкти, пов’язані з будівництвом повністю зупинені на рівні держави. Але зараз з’явилась можливість фінансувати роботи, пов’язані з капітальними ремонтами. Адже важливо зберегти ті результати розвитку міста, які вже були досягнуті та утримати стабільність, попри всі виклики. Тому у планах – відновити роботи з благоустрою.

Отже, 8,5 мільйонів виділено на капітальний ремонт прибудинкових територій із заміною інженерних мереж. Передбачено, що ці кошти підуть на 10 дворів. На капремонт дитячих та спортивних майданчиків направлено 2,3 млн грн. Ще 1,7 млн – на капремонт зливової каналізації.

Також депутати проголосували за виділення 400 тисяч грн на забезпечення медикаментами постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – у тому числі ліквідаторів та дітей, що потребують лікування.

Олеся Рудницька

24 червня, 2022