Підібрав ключ: на Вінниччині підліток обікрав односельчанку

Новини Вінниці / Підібрав ключ: на Вінниччині підліток обікрав односельчанку

У Козятинському районі, що на Вінниччині, 16 річний хлопець проник до помешкання 6 500 гривень. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

У Козятинському районі, що на Вінниччині, 16-річний хлопець заліз до помешкання односельчанки та викраву 6,5 тисяч гривень. За браком досвіду та минулими "подвигами" правоохоронці швидко вирахували зловмисника. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 9 серпня надійшло повідомлення про вчинення злочину від жительки села Махаринці. Заявниця повідомила, що невідомий проник до її помешкання та викрав 6 500 гривень.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці встановили, що до помешкання зловмисник потрапив шляхом підбору ключа до вхідних дверей.

"Домушником" виявився 16–річний місцевий житель. Хлопець раніше вже потрапляв в поле зору поліції за наругу над могилами.

За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

10 серпня, 2020