П’яний вінничанин викликав патрульних, «для приколу» заявивши про напад

Новини Вінниці / П’яний вінничанин викликав патрульних, «для приколу» заявивши про напад

Ввечері 31 серпня вінничанин повідомив на лінію «102», що його «порізали ножем». Приїхавши на місце – до будинку по вулиці Станіславського – інспектори патрульної поліції знайшли заявника неушкодженим і п’яним. Як з’ясувалося, 27-річний чоловік вирішив так пожартувати.   

Ввечері 31 серпня вінничанин повідомив на лінію «102», що його «порізали ножем». Приїхавши на місце – до будинку по вулиці Станіславського – інспектори патрульної поліції знайшли заявника неушкодженим і п’яним. Як з’ясувалося, 27-річний чоловік ймовірно вирішив так пожартувати.   

«Причину виклику чоловік пояснити не зміг. Натомість, став зухвало себе поводити і висловлюватись нецензурною лексикою. Крім того, знаходився в п'яному вигляді в громадському місці — у дворі будинків, поряд з дитячим садочком.

На численні зауваження патрульних чоловік не реагував, тому іспектори його за тримали та доставили до відділку», - зазначають у патрульній поліції Вінниччини.

На 27-річного «жартівника» патрульні склали одразу чотири адмінматеріали: за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора поліцейським), за ч. 1 ст. 178 (Поява в громадському місці у п'яному вигляді) та за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик працівників поліції) КУпАП.

Сплативши штрафи, вінничанин буде змушений позичати гроші на алкоголь.  

Макс Мельник

2 вересня, 2021