Новим заступником начальника ГУНП Вінниччини став «одесит» Волокітенко

Новини Вінниці / Новим заступником начальника ГУНП Вінниччини став «одесит» Волокітенко

На посаду заступника начальника обласного главку поліції Вінниччини призначено чергового «одесита». Під час відеоселекторної наради 4 січня т.в.о начальника поліції регіону Олександр Остроглядов свого колегу Ігоря Волокітенка, як нового заступника.

На посаду заступника начальника обласного главку поліції Вінниччини призначено чергового «одесита». Під час відеоселекторної наради 4 січня т.в.о начальника поліції регіону Олександр Остроглядов представив свого колегу Ігоря Волокітенка, як нового заступника.

Нагадаємо, що І.Волокітенко ще на початку 2020 року працював на Одещині – на посаді заступника начальника управління превентивної діяльності. Потім – з червня 2020 року - очолив саме це ж управління, але вже на Вінниччині. Згідно з декларацією посадовця, його дружина володіє автомобілем марки Lexus RX350 2011 року випуску. Пара виховує маленьку доньку.

У відділі комунікацій  ГУНП у Вінницькій області зазначають, що капітан поліції понад 8 років пропрацював на різних посадах блоку превентивної діяльності поліції, пройшовши шлях від дільничного інспектора.  

Також О.Остроглядов представив трьох керівників створених секторів поліцейської діяльності.    

Сектор поліцейської діяльності №1 відділення поліції №2 Вінницького районного управління (Тиврівське відділення поліції) очолив Андрій Козуб, який до цього часу очолював Чернівецьке відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції.

Підполковник поліції Олександр Паламар, який працював заступником начальника Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції – начальником слідчого відділення очолив сектор поліцейської діяльності №1 Могилів-Подільського районного відділу (Мурованокуриловецьке відділення поліції).

На посаду начальника сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №2 Гайсинського районного управління поліції (Ладижинське відділення поліції) призначено Віталія Лукіянчука, який до цього часу працював керівником барської поліції. 

Зазначимо, що нині на керівних посадах обласного главку більшість складають правоохоронці, які протягом минулого року були переведені з Одеси.