Нардеп з Вінниці став єдиним у цьому скликанні, кого можуть оштрафувати за запізнення з декларацією

Новини Вінниці / Нардеп з Вінниці став єдиним у цьому скликанні, кого можуть оштрафувати за запізнення з декларацією

Нардеп від "Слуги народу" з Вінниці Анатолій Драбовський - єдиний парламентарій цього скликання, до кінця травня, як того вимагає закон, не подав декларацію про доходи. Таку інформацію про вінницького депутата виданню УНН підтвердили в НАЗК.

Нардеп від "Слуги народу" з Вінниці Анатолій Драбовський - єдиний парламентарій цього скликання, який до кінця травня, як того вимагає закон, не подав декларацію про доходи. Таку інформацію про вінницького депутата виданню УНН підтвердили в НАЗК.

Щоправда, запізнився А.Драбовський лише на день: він зареєстрував декларацію вже 1 червня о 17:34. Якщо поважних причин запізнення не буде, депутата можуть оштрафувати. Сума стягнення - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 850 до 1 700 гривень.

Власне, тепер ознайомитися із тим, які статки задекларував нардеп, можна в реєстрі НАЗК.

Так, у А.Драбовського є автомобіль Volkswagen Passat Executive Life 2.0 TDI 2019 року випуску. Стосовно ж нерухомості, то нею в родині Драбовський володіє дружина. Віра Анатоліївна має кілька будинків та земельних ділянок у Вахнівці Липовецького району й квартиру у Вінниці.

А ще у Віри Драбовської є авторські права на пісню: "А я разноцветная" та музичну збірку "Мой черед".

Загальний дохід сім'ї Драбовських минулого року склав 1,3 млн гривень, також у них є грошові активи в розмірі 256 606 гривень і 65 000 доларів. При цьому фінансові зобов'язання депутата становить 869 577 гривень.

Сергій Маламура

2 червня, 2020