На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака

Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака

Юні рибалки увесь день ганяли хижака на водоймі «Цукерня», що у громаді села Якушинці поруч із Вінницею. Адже в суботу, 16 жовтня, там відбулись змагання серед дітей із ловлі хижої риби на спінінг.

Змагання організувала громадська організація ВО «МРБ» спільно із іншими спонсорами й меценатами свята. До речі, це перші подібні змагання на теренах України!

- На свято приїхали 55 дітей з Якушинецької громади, Вінниці, Вінницької, Хмельницької областей та навіть з Києва. Майже сто дорослих вболівали за своїх рибаків та рибачок, - розповів голова відокремленого підрозділу ГО «МРБ» по Вінницькій області Віталій Яринчак. - Це озеро входить у п’ятірку найкращих озер України із ловлі щуки! Саме до змагань було проведене зариблення водойми. Незважаючи на дощ, свято відбулось на всі сто відсотків. І дівчатка часто давали фору хлопчикам.

Як повідомляє пресслужба ГО «ВО МРБ», змагання були у двох вікових категоріях – від шести до 11 років та з 12 до 18 років. За підсумками змагань, золото у першій групі виборов Олександр Коробочка. У другій групі переміг Олег Мусієнко, срібло вибороли відразу двоє учасників – Ілля Добровольський та Марія Іванова. «Бронзових» учасників теж виявилось двоє – Олександр Рижов та Олександр Служивий.

Крім риболовлі на хлопчиків, дівчаток та їхніх батьків, рідних й близьких чекала ще смачна юшка у двох 70-літрових казанах та ще багато розваг! А ще в рамках свята вінницькі рибінспектори розповіли юним рибалкам та їхнім батькам про правила законного вилову. Без подарунків не лишився жоден учасник свята.

Змагання відбулись безкоштовно завдяки організаціям та підприємствам-спонсорам FishTime, Декорбетон, Decathlon, виїзній кухні ресторану «На Околиці», Якушинецькій сільській раді, депутату сільської ради Юрію Краківському, Молодіжній раді сільради, ФОП Лукашов та усім іншим небайдужим громадянам! Організатори сподіваються, що це свято згодом стане й всеукраїнським!

Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака Новини Вінниці / На Вінниччині відбулись дитячі змагання з рибної ловлі хижака
admin

19 жовтня, 2021