На Жмеринщині покидьок побив літню жінку ланцюгом й вимагав гроші

Новини Вінниці / На Жмеринщині покидьок побив літню жінку ланцюгом й вимагав гроші

Це жахіття тиждень тому відбулося в одному з сіл Жмеринського району. До хати тамтешньої 78-річної жінки, вибивши двері, вдерся невідомий чоловік. Беззахисну подолянку почав бити цепком, вимагаючи віддати йому гроші. У тої не були ніяких заощаджень й цінних речей, тож здобиччю грабіжника став звичайний ліхтарик. Пізно ввечері 6 грудня працівники поліції отримали повідомлення про цей зухвалий злочин. Особу ймовірного грабіжника встановили. А затримали його позавчора у Києві, де він переховувався від оперативників. Ним виявився судимий за розбій 60-річний житель Крижопільщини.

Це жахіття тиждень тому відбулося в одному з сіл Жмеринського району. До хати тамтешньої 78-річної жінки, вибивши двері, вдерся невідомий чоловік. Беззахисну подолянку почав бити цепком, вимагаючи віддати йому гроші. У тої не були ніяких заощаджень й цінних речей, тож здобиччю грабіжника став звичайний ліхтарик.

Пізно ввечері 6 грудня працівники поліції отримали повідомлення про цей зухвалий злочин. Особу ймовірного грабіжника встановили. А затримали його позавчора у Києві, де він переховувався від оперативників. Ним виявився судимий за розбій 60-річний житель Крижопільщини.

«Зловмиснику оголошено про підозру та взято під варту на період досудового розслідування. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). За таке правопорушення зловмиснику може загрожувати до  12 років позбавлення волі. Триває слідство», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині затримали чоловіків, яких підозрюють у позбавленні волі односельця.
 

Юрій Ярмощук

14 грудня, 2018