На Вінниччині затримано чоловіків, яких підозрюють у позбавленні волі односельця

Новини Вінниці / На Вінниччині затримано чоловіків, яких підозрюють у позбавленні волі односельця

У невеликому селі Війтівка, що у Бершадському районі, вирували пристрасті, яке опосередковано можна порівняти з кримінальними розборками з голлівудських серіалів. Але з місцевим колоритом. Після сварки двоє чоловіків закрили хазяїна будинку у підвалі. За Кримінальним кодексом такий вчинок вінничан розцінюється як позбавлення волі.

У невеликому селі Війтівка, що у Бершадському районі, вирували пристрасті, які опосередковано можна порівняти з кримінальними розборками з голлівудських серіалів. Але з місцевим колоритом. Після сварки двоє чоловіків закрили хазяїна будинку у підвалі. За Кримінальним кодексом такий вчинок вінничан розцінюється як позбавлення волі.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у місцевій поліції про незвичайну подію у селі дізналися 1 грудня. До правоохоронців звернувся 42-річний житель с. Війтівка. За його словами, до помешкання завітали двоє чоловіків.

Гості були напідпитку. Під час суперечки вони нанесли  потерпілому тілесні ушкодження, закрили його в підвалі та залишили. Хазяїн будинку голосно кликав на допомогу. Через кілька годин, які довелося провести у холодному приміщення, крики почув сусід. Він і звільнив «в’язня».

Пошукові заходи дали результат. Правоохоронці затримали 31 і 29-річних селян, яким 12 грудня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За такий злочин передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

12 грудня, 2018