На Вінничині завтра прийматимуть присягу нацгвардійці

Новини Вінниці / На Вінничині завтра прийматимуть присягу нацгвардійці

На Вінниччині у військовій частині 3028 НГУ відбудеться урочиста церемонія – новобранців прийматимуть присягу на вірність Україні. З огляду на пандемію, рідних не запрошують на захід, а пропонують їм долічитись до нього в режимі онлайн.

На Вінниччині у військовій частині 3028 НГУ, що дислокуєтсья у місті Калинівка, відбудеться урочиста церемонія – новобранців прийматимуть присягу на вірність Україні. З огляду на пандемію, рідних не запрошують на захід, а пропонують їм долучитись до нього в режимі онлайн.

Про це йдеться на Facebook.

«Шановні батьки, близькі та друзі гвардійців, які прибули до військової частини 3028 для проходження строкової служби!

21 листопада о 09.00, на нашій сторінці Вас чекатиме пряма трансляція зі складання майбутніми бійцями присяги на вірність українському народові!

Це вже не перший військовий ритуал в форматі онлайн-трансляції.

Просимо Вас з розумінням віднестися до ситуації в країні та обмежень, які ми вимушені вживати, у зв’язку із продовженням карантинних заходів. Командуванням Національної гвардії, заради збереження життя і здоров’я військовослужбовців та членів їх сімей, було прийнято рішення про проведення військових ритуалів зі складання поповненням військової присяги виключно на території військових містечок, без присутності батьків та ЗМІ», - йдеться в інформації.

Фото з мережі інтернет

Марина Карабай

20 листопада, 2020