На Вінниччині водій збив пішохода та втік з місця автопригоди (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині водій збив пішохода та втік з місця автопригоди (ФОТО)

У Жмеринці, що на Вінниччині, поліцейські затримали підозрюваного в наїзді на 60-річного пішохода. Автопригода сталась в селі Подільське. Водій з місця події втік. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

У Жмеринці, що на Вінниччині, поліцейські затримали підозрюваного в наїзді на 60-річного пішохода. Автопригода сталась в селі Подільське подблизу райцентру. Водій з місця події втік. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 24 жовтня близько 19.00 надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що у селі Подільське на вулиці Центральній на узбіччі дороги знаходиться 60-річний чоловік з ушкодженнями характерними для ДТП.

В ході проведення оперативно–розшукових заходів 27 жовтня оперативники Жмеринського відділу поліції розшукали правопорушника. Ним виявився 39–річний місцевий житель.

Керуючи автомобілем Volkswagen, зловмисник здійснив наїзд на 60-річного потерпілого та зник з місця події, аби уникнути відповідальності.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварії. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий.

Новини Вінниці / На Вінниччині водій збив пішохода та втік з місця автопригоди (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині водій збив пішохода та втік з місця автопригоди (ФОТО)