На Вінниччині водій мікроавтобуса збив 82-річну жінку: потерпіла померла на місці ДТП

Новини Вінниці / На Вінниччині водій мікроавтобуса збив 82-річну жінку: потерпіла померла на місці ДТП

Сьогодні, 1 жовтня, в Жмеринському районі водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter збив пенсіонерку. Нажаль, жінка від отриманих травм померла на місці ДТП. Що саме причиною смертельної аварії встановлюють правоохоронці.

Сьогодні, 1 жовтня, у Жмеринському районі водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter збив пенсіонерку. На жаль, жінка від отриманих травм померла на місці ДТП. Що саме стало причиною смертельної аварії встановлюють правоохоронці.

Як повідомляє пресслужба ГУНП у Вінницькій області, 1 жовтня близько 03.10 години у селі Северинівка Жмеринського району по вулиці Заводській 64-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, допустив наїзд на 82-річну жінку – пішохода. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці аварії.

Слідчими призначено низку експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

Водій освідуваний, він тверезий.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.