На Вінниччині рецидивіст катував бабусю, щоб дізнатись, де гроші, але вона виявилась хитрішою

Новини Вінниці / На Вінниччині рецидивіст катував бабусю, щоб дізнатись, де гроші, але вона виявилась хитрішою

Ввечері 13 травня у Брацлаві Тульчинського району зловмисник напав на 81-річну місцеву мешканку. Після тривалого катування він кілька разів вдарив ножем бабусю, зокрема поранив шию, аби дізнатись, де сховані гроші. Пенсіонерку госпіталізовано до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 19 години надійшла інформація про те, що у Брацлаві вчинили розбійний напад на місцеву жительку. На місце події терміново виїхали працівники поліції.

Потерпіла описала зловмисника і протягом 30 хвилин правоохоронці його затримали. Нападником виявився раніше судимий за майнові злочини 41-річний місцевий житель.

Попередньо встановлено, що ввечері чоловік прийшов до жінки додому, бив її, погрожувати ножем і вимагав гроші. Пенсіонерці вдалось відволікти нападника і покликати на допомогу після чого зловмисник втік.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). За вчинення такого злочину зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Макс Мельник

14 травня, 2022