На Вінниччині призначено керівника обласного центру МСЕК

Новини Вінниці / На Вінниччині призначено керівника обласного центру МСЕК

Депутати Вінницької облради на черговій сесії, які відбулася 24 вересня, проголосували за призначення керівників трьох комунальних закладів.

Так, Юлію Сидорець призначено на посаду директора Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області строком на 2 роки з 24 вересня 2021 року по 22 вересня 2023 року.

Ігоря Костенка призначено на посаду головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи строком на 3 роки з 24 вересня 2021 року по 23 вересня 2024 року.

Депутата облради Андрія Ковальова призначено на посаду гендиректора КП «Вінницяоблтеплоенерго» строком на 5 років з 24 вересня 2021 року по 23 вересня 2026 року на умовах, визначених контрактом.

В облраді вказують, що призначення здійснювалося на конкурсній основі. Відбір переможців відбувався за результатами публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу або підприємства, перевірки на знання чинного законодавства та професійних компетенцій, що відбуваються шляхом письмового розв’язання тестових і ситуаційних завдань.

Олеся Рудницька

27 вересня, 2021