На Вінниччині навчали прийомам «озеленення» бізнесу

Новини Вінниці / На Вінниччині навчали прийомам «озеленення» бізнесу

У Вінниці бізнес-коучам розповіли, як зменшити  негативний вплив  та навантаження на природне середовище на етапі плануавння бізнесу. СЕО (стратегічна екологічна оцінка) діяльності розглядалась в контексті регіональної програми Вінницької області.

У Вінниці бізнес-коучам розповіли, як зменшити негативний вплив та навантаження на природне середовище на етапі плануавння бізнесу. СЕО (стратегічна екологічна оцінка) діяльності розглядалась в контексті регіональної програми Вінницької області.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Щоб мати актуальну та корисну інформацію з питань розвитку територій та бізнес-середовища, ми багато читаємо, навчаємось, консультуємось у провідних експертів. Зокрема, ми дізнались, як зробити стратегії, плани і програми більш «зеленими», тобто зменшити їхній негативний вплив на довкілля, здоров’я населення, а також збільшити позитивний вплив, поспілкувавшись із Генадієм Марушевським», - повідомляють в Агенції регіонального розвитку.

Коучі також повідомлюять, що особливу СЕО розглядали в контексті програми «Стратегія збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період 2021-2027 роки».

Марина Карабай

25 січня, 2020