На Вінниччині мотоцикліст "не помітив" мікроавтобус, через що опинився на лікарняному ліжку

Новини Вінниці / На Вінниччині мотоцикліст "не помітив" мікроавтобус, через що опинився на лікарняному ліжку

У місті Ладижин, що на Вінниччині,   сталась дорожньо-транспортна пригода за участі  автомобіля Mercedes Sprinter та мотоцикла Forte. Внаслідок аварії водій двоколісного транспортного засобу  госпіталізований до лікарні.

У місті Ладижин, що на Вінниччині, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Mercedes Sprinter та мотоцикла Forte. Внаслідок аварії водій двоколісного транспортного засобу госпіталізований до лікарні.

Як повідомили в прсслужбі ГУНП у Вінницькій області, 7 вересня близько 17.40 у місті на вулиці Наконечного, 17-річний водій мотоциклу допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes, який рухався попереду в попутному напрямку та виконував поворот ліворуч.

Внаслідок аварії хлопець госпіталізований до місцевої лікарні. Відомо, що 54–річний кермувальник мікроавтобуса не постраждав.

Водій двоколісного транспортного керував мотоциклом без відповідних документів.

Водій транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за  ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Ірина Заіковата

8 вересня, 2020