На Вінниччині чоловік викрав з сільського подвір‘я автівку заради магнітоли

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік викрав з сільського подвір‘я автівку заради магнітоли

Поліцейські затримали зловмисника, який викрав автівку з подвір‘я її господаря. Зловмисник дістав автомагнітолу та інші цінні речі, машину підпалив та залишив на узбіччі.

Поліцейські затримали зловмисника, який викрав автівку з подвір‘я її господаря. Зловмисник дістав автомагнітолу та інші цінні речі, машину підпалив та залишив на узбіччі.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«6 листопада оперативники Тиврівського відділення поліції розшукали правопорушника, який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ» у жителя с. Дзвониха. Поліцією розпочато кримінальне провадження. Близько 21.50 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 38 - річного чоловіка про те, що викрали його автомобіль. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї за місцем проживання потерпілого», - йдеться в інформації.

Під час відпрацювання населених пунктів району патрульні помітили розшукуваний легковик за селом - точніше полум‘я на узбіччі дороги. Це горіла машина, яку з невідомих причин викрадач вирішив підпалити.

Згодом працівники кримінальної поліції затримали зловмисника у сусідньому селі. Чоловік переховувався у нежилому будинку. В нього вилучили речові докази.

Як повідомляють у поліції підозрюваний проживає у місті Вінниця, йому 34 роки, він вже притягався до кримінальної відповідальності. Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.