На Великдень на Вінниччині через авто побилися дві компанії. Серед постраждалих двоє поліцейських, які втрутилися у конфлікт

Новини Вінниці / На Великдень на Вінниччині через авто побилися дві компанії. Серед постраждалих двоє поліцейських, які втрутилися у конфлікт

У селищі Піщанка на Вінниччині 2 травня сталася бійка між двома компаніями місцевих жителів. Конфлікт виник через припаркований на дорозі автомобіль. Під час бійки четверо її учасників отримали тілесні ушкодження. Трьох осіб, серед яких одна жінка, затримано в процесуальному порядку. Слідством розпочато кримінальні провадження.

У селищі Піщанка на Вінниччині 2 травня сталася бійка між двома компаніями місцевих жителів. Конфлікт виник через припаркований на дорозі автомобіль. Під час бійки четверо її учасників отримали тілесні ушкодження. Трьох осіб, серед яких одна жінка, затримано в процесуальному порядку. Слідством розпочато кримінальні провадження.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, повідомлення про бійку на вулиці Ранкова до поліції надійшло о 19.30.  

Поліцейські втрутилися у бійку та затримали трьох його учасників. Попередньо встановлено, що спровокували бійку  35-ти та 41-річний місцеві жителі, саме вони спричинили тілесні ушкодження 32-річному чоловікові. Потерпілого доставлено до Крижопільської окружної лікарні. Згодом за медичною допомогою звернулись ще троє учасників події.  

Під час затримання правопорушників тілесні ушкодження отримали два працівники поліції. Поліцією встановлені усі учасники хуліганських дій.

Наразі слідство в рамках розслідування трьох кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень) КК України з’ясовує усі обставини та причини конфлікту. Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

3 травня, 2021