Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)

Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)

Подячний молебень, який сьогодні, у день пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира та 1032-ї річниці хрещення Київської Руси-України відбувся у Вінницькому Спасо-Преображенському кафедральному соборі, очолив митрополит Вінницький і Барський Симеон. Про це повідомляє пресслужба єпархії.

Подячний молебень, який сьогодні, у день пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира та 1032-ї річниці хрещення Київської Руси-України відбувся у Вінницькому Спасо-Преображенському кафедральному соборі Православної Церкви України, очолив митрополит Вінницький і Барський Симеон. Про це повідомляє пресслужба єпархії.

Нагадаємо, перед молебнем було звершено святкову Літургію кліриками собору на чолі з ключарем протоієреєм Віталієм Голоскевичем. Під час Літургії були піднесені особливі прохання за Святу Православну Церкву, Україну та її народ.

Владика Симеон вперше відслужив у соборі після того, як подолав коронавірус.

"Після богослужіння владика Симеон привітав священників і вірян зі святом. Також архіпастир подякував усім за посиленні молитви під час його хвороби. Урочистості завершилися святковим дзвоном на дзвіниці собору", - повідомляють у пресслужбі Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)Новини Вінниці / Митрополит Вінницький і Барський Симеон вперше після того, як подолав коронавірус, відслужив молебень у соборі (ФОТО)