«Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / «Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці, як в багатьох інших містах України, сьогодні, 6 лютого, також не обійшлось без акцій протесту проти законопроекту про ринок землі, який взялася у другому читанні розглядати Верховна Рада. Щоправда, вінницький «мітинг» виглядав аж занадто нестрашним для влади: під стіни ОДА прийшло лише кілька чоловік – давно відомих вінничанам учасників абсолютно різних протестних акцій.

У Вінниці, як в багатьох інших містах України, сьогодні, 6 лютого, також не обійшлось без акцій протесту проти законопроєкту про ринок землі, який взялася у другому читанні розглядати Верховна Рада. Щоправда, вінницький «мітинг» виглядав аж занадто нестрашним для влади: під стіни ОДА прийшло лише кілька чоловік – давно відомих вінничанам учасників абсолютно різних протестних акцій.  

У руках вони тримали плакати, на яких наголошували, що «продаж землі – зрада України», запитували: «де обіцяний закон про народовладдя», нагадували, що «Україна – не піаніно» і просили припинити «земельний грабіж».  

«При владі, уже за традицією, знову негідники, які прийшли з єдиною метою – продати українську землю і пустити українців з торбами по світу, - констатував один з учасників акції Михайло Сіранчук. - Акції сьогодні проходять по всій Україні, в тому числі й тут. Хай нас сьогодні мало, але завтра будуть тисячі – запрудять оці вулиці і нагадають пану Зеленському, як це було з паном Януковичем. Він теж не сподівався, що йому народ дасть копняка під задницю».   

Зверху мітингувальників працівники комунальних служб трохи посипали снігом – вони якраз взялися чистити покрівлю будинку ОДА. Але протестувальники це мужньо витримали. Припускали навіть, що сніг із даху взялися прибирати спеціально, щоб завадити акції. Хтозна…    

Новини Вінниці / «Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / «Копняком під задницю» лякали сьогодні Зеленського у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)