«Іноді трапляються «черти»: у вінницькому ресторані АURA прокоментували нічну стрілянину та поранення відвідувачів

Новини Вінниці / «Іноді трапляються «черти»: у вінницькому ресторані АURA прокоментували нічну стрілянину та поранення відвідувачів

Вінницька поліція розслідує факт хуліганства у нічному клубі-ресторані AURA, де після конфлікту двох компаній відвідувачів почалась стрілянина. З вогнепальної зброї 24-річний чоловік поранив двох «опонентів», а потім з приятелями зачинився у вбиральні. Бійці КОРДу вивели порушника та його друзів… Наразі вже є і реакції власника закладу.

Нагадаємо, інцидент відбувся вночі 22 січня.

«Дивлячись на те, що відбувалось, хочу сказати одне - ресторан Аура створювався для того, щоб гостям було комфортно, весело та безпечно. Щоб час, проведений в Аурі, залишав приємні спогади. Над цим працює велика команда, яка щодня вкладає великі ресурси у розвиток ресторану: це і фінансові, і моральні. 

Іноді трапляються «черти», іншим словом назвати їх просто не можу, які забувають де вони знаходяться та забувають елементарні правила та повагу до гостей. Адже не відразу по обличчю людини ти можеш зрозуміти, як вона себе буде поводити після вживання алкоголю», - написав у Facebook Артем Сіваш.

Він зазначив, що «завжди намагався робити все можливе, щоб гостям Вінниці заклад подобався та йшли відпочивати з великим задоволенням, відчуваючи себе у повній безпеці».

«Не встигнув я вилетіти на відпочинок, саме стався цей прикрий інцидент. Але навіть на відстані я дав розпорядження, щоб навели порядок, посиливши охорону, і, якщо потрібно, зробити кадрові заміни.

А всіх жителів міста закликаю поважати один одного, створюючи комфортні та безпечні умови, щоб сфера гостинності нашого міста процвітала.

А конкретним особам, які не навчились себе до сих пір поводити - прошу забути дорогу до закладів, де інші люди приходять відпочивати , а не показувати, хто крутіший», - підкреслив власник закладу.

Макс Мельник

22 січня, 2022