HEAD Group отримав дозвіл від ДАБІ на спорудження заводу у Вінниці

Новини Вінниці / HEAD Group отримав дозвіл від ДАБІ на спорудження заводу у Вінниці

Сьогодні, 17 січня, компанія HEAD Group отримала дозвіл від Державної інспекції архітектури та містобудування України на початок будівництва заводу ТОВ «Хед Вінниця» на території індустріального парку «Вінтер Спорт».

«З 12 травня 2021 року на майданчику тривали підготовчі роботи земельної ділянки. А саме, знято понад 100 000 м куб родючого шару ґрунту, змонтовано залізобетонні опори для прокладання кабельної лінії електропостачання, проведено мережі тимчасового підключення від підстанції», - написав у Facebook заступник міського голови Андрій Очеретний.

Завершення будівництва заводу та введення в експлуатацію виробничих приміщень заплановано на грудень 2022 року. Відповідно до проекту, будівля заводу складатиметься із виробничих та складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У виробничому корпусі розмістять цехи з виготовлення лиж, черевиків та кріплень, а також склади сировини та готової продукції.

Загальна площа виробничих приміщень після введення заводу в експлуатацію у 2023 р. становитиме 43 тис. кв. м. У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія планує вкласти близько 80 млн євро.

«Очікується, що цей завод буде одним з найбільших заводів компанії у світі та забезпечить роботою понад 1200 вінничан. Ми вкотре наголошуємо, Вінниця надійне місто-партнер з привабливим бізнес-кліматом та запрошуємо до співпраці!», - підкреслив посадовець.