Фіналістку конкурсу «Краса країни» Юлію Олійник призначено заступницею голови Вінницької РДА

Новини Вінниці / Фіналістку конкурсу «Краса країни» Юлію Олійник призначено заступницею голови Вінницької РДА

З 5 липня посаду заступниці голови Вінницької райдержадміністрації обіймає 34-річна Юлія Олійник, фахівчиня у фешн-індустрії.

З 5 липня посаду заступниці голови Вінницької райдержадміністрації обіймає 34-річна Юлія Олійник, фахівчиня у фешн-індустрії.

На офіційному сайті РДА вказується, що з 2005-го пані Юлія біла приватним підприємцем, у 2006 – 2011 роках навчалась в Приватному вищому навчальному закладі «Університет економіки і підприємництва» (спеціальність – менеджмент організацій), а у 2018 – 2020-му  – у Західноукраїнському нацуніверситеті (спеціальність - публічне управління та адміністрування). Вона одружена, виховує двох дітей.

Вінничанам Ю.Олійник відома як фіналістка конкурсу «Краса країни 2019», організованого Іриною Келлер, першою віце-місіс «Земна куля 2018».

Сайт конкурсу краси у 2019 році повідомляв, що на той час Юлія Олійник має професію "Beauti exsperts. Make up & brow artists". Тобто фах пов'язаний з макіяжем, мейкапом і т. д.

У реєстрі юридичних осіб вказано, що основний вид діяльності ФОП Юлія Олійник - виробництво верхнього одягу, а консультування бізнесу - додатковий.

 

Олег Верлан

6 липня, 2021