До вінницьких підприємців телефонують шахраї від імені головного фіскала та пропонують за винагороду «закрити очі» на порушення

Новини Вінниці / До вінницьких підприємців телефонують шахраї від імені головного фіскала та пропонують за винагороду «закрити очі» на порушення

У пошуках шляхів збагачення аферисти  демонструють не аби яку вигадливість та фантазію.Так на Вінниччині шахраї взялися за нову аферу – обдзвонюють місцевих підприємців та пропонують «закрити очі» на порушення, які ті начебто зробили. Натомість за позитивний результат для представників бізнесу просять винагороду. Для переконливості кажуть, що телефонують від імені начальника ГУ ДФС у області Руслана Осмоловського.

У пошуках шляхів збагачення аферисти демонструють не аби яку вигадливість та фантазію. Так ,на Вінниччині шахраї взялися за стару-нову аферу – обдзвонюють місцевих підприємців та пропонують «закрити очі» на порушення, які ті начебто зробили. Натомість за позитивний результат для представників бізнесу просять винагороду. Для переконливості кажуть, що телефонують від імені начальника ГУ ДФС у області Руслана Осмоловського.

У відділі комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області закликають вінничан бути обережними та не попадатися «на гачок» аферистів.

«Фіскальна служба області офіційно заявляє про протиправність зазначених звернень і просить всіх небайдужих, які отримували такі дзвінки, звернутися до правоохоронних органів, а також повідомити фіскальну службу за номером телефону (0432) 59-23-01», - повідомили у відділі комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області.

Скільки людей постраждали від такого виду шахрайств у прес-службі відомства не повідомляють.