Через скандал з російським шансоном у вінницькому ресторані контррозвідника СБУ відсторонили

Новини Вінниці / Через скандал з російським шансоном у вінницькому ресторані контррозвідника СБУ відсторонили

Контррозвідник Дмитро Сивак потрапив у скандал через те, що його гості веселились у ресторані «Арталь» під пісню «Владимирский централ». Коли компанія українського захисника вирішила зробити зауваження, у хід пішли кулаки.

Нагадаємо, через російський шансон у ресторані Вінниці сталась бійка: конфлікт з гостями військового виник тому, що співробітники СБУ слухали «Владимирский централ». Ввечері 4 листопада у вінницькому ресторані «Арталь», розташованому на вулиці Антоновича, одна з груп відпочиваючих слухала «Владимирский централ» Міхаіла Круга. Інших гостей обурив репертуар.

У Службі безпеки України відсторонили працівника департаменту військової контррозвідки Дмитра Сивака, який опинився у центрі скандалу через російський шансон та бійку з військовими. Про це 13 листопада з посиланням на пресслужбу відомства повідомили у NV.

За даними видання, Сивака відсторонили від виконання обовʼязків та вивели в розпорядження командира.

«Тобто його не звільнили, але виконувати свою роботу він не зможе», — пояснили журналісти.

Нині підрозділи внутрішньої безпеки СБУ проводять службове розслідування. У відомстві наголосили, що така поведінка не гідна військового, особливо у час, коли тисячі співробітників служби боронять Україну на передовій.

Макс Мельник

13 листопада, 2023