Через ДТП у Ладижині на Вінниччині загинуло двоє людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Через ДТП у Ладижині на Вінниччині загинуло двоє людей (ФОТО)

Вночі 10 травня в Ладижині Вінницької області внаслідок ДТП загинуло двоє людей, ще одного травмовано.

Вночі 10 травня в Ладижині Вінницької області внаслідок ДТП загинуло двоє людей, ще одного травмовано. Це друга майже аналогічна аварія на Вінниччині протягом 6 годин.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, виклик щодо допомоги у деблокуванні постраждалих у ДТП на вул.Наконечного надійшов до ДПРЧ-30 близько 4-ої години.

За попередніми даними, водій автомобіля «Audi» не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив зіткнення з деревом. Рятувальники, прибувши на місце події, за допомогою спецобладнання деблокували двох загиблих та одного травмованого пасажира, а також від’єднали акумуляторну батарею та провели змивання паливно-мастильних матеріалів.

До проведення даних аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 13 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

Зазначимо, як писав NaПарижі, за кілька годин до цього – ввечері 9 травня - сталося жахливе ДТП у Калинівському районі. Там теж водій не впорався з кермуванням, автівка влетіла у дерево. Загинуло двоє чоловіків і жінка, а ще одну жінку доставлено до реанімації у вкрай тяжкому стані.

Макс Мельник

10 травня, 2020