Борзов викрив «бота», який «вкрав» обличчя відомого художника

Новини Вінниці / Борзов викрив «бота», який «вкрав» обличчя відомого художника

Соцмережі дозволяють критично висловлюватись - навіть безпідставно - під фейковими іменами та навіть запозичувати обличчя. Проте треба ще вміти користуватися таким інструментом, як «боти»… Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов у коментарі назвав справжнє прізвище людини, обличчя якої «вкрали» для вигаданого аканта, щоб інкогніто «критикувати» через допис про незадовільний стан робіт по реконструкції Козятинської лікарні.

Соцмережі дозволяють критично висловлюватись - навіть безпідставно - під фейковими іменами та навіть запозичувати обличчя. Проте треба ще вміти користуватися таким інструментом, як «боти»… Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов у коментарі назвав справжнє прізвище людини, обличчя якої «вкрали» для вигаданого акаунта, щоб інкогніто «критикувати» його через допис про незадовільний стан робіт по реконструкції Козятинської лікарні.  

Нагадаємо, на офіційний сторінці С.Борзова вчора, 20 квітня, з’явився допис про ситуацію із Козятинською центральною районною лікарнею.

«Реконструкція приймального відділення, яка триває тут сьогодні, - це приклад неефективного будівництва. Сім приймальних відділень в області уже готові на 100%. Залишилось лише це. 8,3 млн грн сюди виділено з державного бюджету.

Будівельні роботи йдуть. Готовність об’єкту до профінансованих та освоєних коштів - 78%. А от будівельна готовність відповідно до договірної ціни - лише 20%.

Є питання і щодо кисневої мережі в лікарні для «ковідних» ліжок. Держава теж виділила на це субвенцію. Але ліжка лише «на папері», - зазначив губернатор.

Незабаром один з коментаторів під акантом «Андрій Іванов» написав під постом, що «негоже посадовій особі такого рівня вводити людей в оману, даючи необ'єктивну інформацію в своїх особистих інтересах». Чому саме інформація щодо стану реконструкції засмутила автора коментаря, зрозуміти складно, адже він навів інформацію про поставку рентген-обладнання.

Також коментатор пояснив, що інтерес Борзова в «об'єктивності, честності та справедливості».

Після роз’яснень, що претензії до стану ремонту були у моніторингової групи Мінрегіону, яка ретельно досліджувала питання, губернатор «розсекретив» свого «опонента».

«А тепер щодо чесності. Мені стало цікаво, хто Ви? Зайшов на Вашу сторінку, побачив фото із логотипом Мистецького арсеналу. Він в управлінні ДУС, яке я мав честь очолювати. Не треба бути Шерлоком Холмсом, щоб знайти, хто насправді на фото - Андрій Сагайдаковський. Це чудова людина, художник зі Львова. Питання не у тому, що Ви з’явились у Фейсбуці декілька годин тому. Ви вкрали чуже обличчя. Оце про чесність», - написав Сергій Борзов.

Незабаром «бот» видалив світлину відомого митця зі сторінки…

«Небагато часу треба було, щоб викрити бота. Дешево працюють... важко навіть назвати їх «опонентами», - прокоментував NaПарижі «розслідування» очільник області.

На фото: львівський митець Андрій Сагайдаковський

Наразі фото замінено....